Akcija 30% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Zamjena set kvačila 30% popusta na dijelove

Auto Power Centar auto servis – trenutno imamo akciju ugradnje i nabavu seta kvačila, koja uključuje korpu, lamelu, potisni ležaj i zamašnjak. Ova akcija pruža priliku za sve vlasnike automobila da uštede novac i unaprijede performanse svog vozila.

Kvačilo je ključni dio automobila koji omogućava prijenos energije iz motora na kotače, što omogućava da vozilo krene i zaustavi. Sastavni dijelovi kvačila uključuju korpu, lamelu, potisni ležaj i zamašnjak. Ako bilo koji od tih dijelova postane neispravan ili se počne trošiti, to može utjecati na performanse i sigurnost vozila.

Ugradnja novog seta kvačila pomaže u poboljšanju performansi i sigurnosti vozila. Novi dijelovi će osigurati da kvačilo funkcionira ispravno, a također će smanjiti vibracije i buku koju može stvarati neispravno kvačilo. Ugradnja novog seta također produžava životni vijek kvačila, što znači da ćete manje vjerojatno morati brinuti o budućim popravcima.

Auto Power Centar poznaje važnost kvalitetnog kvačila za performanse i sigurnost vozila, pa smo stoga odabrali samo najbolje proizvode za svoj asortiman. Naši stručni mehaničari su obučeni i iskusni u radu s različitim tipovima vozila, tako da možete biti sigurni da će vaše vozilo biti u dobrim rukama.

Akcija ugradnje i nabavu seta kvačila s popustom od 30% traje do 28.02.2022, pa je važno da se odmah obratite Auto Power Centru kako biste iskoristili ovu priliku. Ova akcija će vam pomoći u uštedi novca i osigurati da vaše vozilo bude sigurno i u dobrom stanju.

U servis je uključeno:

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.