Akcija 20% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Zamjena set kvačila 20% popusta na dijelove

Zamjena seta kvačila: Besprijekoran rad prijenosa snage vašeg automobila

Kvačilo je ključni dio automobila koji omogućava prijenos energije iz motora na mjenjač. S vremenom, kvačilo se troši i gubi u efikasnosti, što može dovesti do različitih problema s vožnjom.

U Auto Power Centeru, nudimo profesionalnu uslugu zamjene seta kvačila za sve tipove automobila. Naš tim iskusnih mehaničara koristi najnoviju opremu i dijelove vrhunske kvalitete kako bi osigurali da se posao obavi brzo i pouzdano.

Što je uključeno u set kvačila?

Tipičan set kvačila obično uključuje sljedeće dijelove:

 • Lamela: To je glavni frikcijski dio koji se stisne s zamašnjakom za prenos snage na mjenjač.
 • Potisna ploča ( Korpa ): To je metalna ploča koja vrši pritisak na disk kvačila kada pustite pedal kvačila.
 • Ležaj kvačila: To je ležaj koji omogućava glatko klizanje potisnog mehanizma kvačila.

U nekim setovima kvačila može biti uključeno i sljedeće:

 • Zamašnjak: Iako se zamašnjak obično ne mijenja s kompletom kvačila, ako je oštećen, može se zamijeniti i uključiti u set.
 • Hidraulični ležaj kvačila: Ovaj ležaj koristi hidraulični tlak za pogon pokrovne ploče kvačila, iako ga nemaju svi modeli automobila.

Prednosti zamjene seta kvačila u [ime tvrtke]:

 • Iskustvo: Naši mehaničari su posebno obučeni za zamjenu seta kvačila i imaju dugogodišnje iskustvo u radu s raznim modelima automobila.
 • Kvaliteta: Koristimo samo dijelove renomiranih proizvođača kako bismo osigurali dugotrajnost i optimalne performanse vašeg automobila.
 • Garancija: Pružamo garanciju na sve naše usluge, uključujući zamjenu seta kvačila.
 • Konkurentne cijene: Nudimo konkurentne cijene za sve naše usluge.

Kako saznati da li je potrebno zamijeniti set kvačila?

Postoji nekoliko znakova koji ukazuju na to da je možda potrebno zamijeniti set kvačila:

 • Teškoće pri promjeni brzine: Ako vam je teško ubaciti ili izbaciti neku brzinu, to može biti znak da je kvačilo istrošeno.
 • Proklizavanje kvačila: Ako motor ide u visoke okretje bez ubrzavanja automobila, to može biti znak da kvačilo proklizava.
 • Cviljenje ili škripanje kvačila: Kada pritisnete pedal kvačila, možete čuti cviljenje ili škripanje, što ukazuje na trošenje dijelova kvačila.

Ako primijetite bilo koji od ovih znakova, važno je da što prije odnesete svoje vozilo u servis.

U Auto Power Centru nudimo besplatnu dijagnozu vašeg vozila kako bismo utvrdili da li je potrebno zamijeniti set kvačila. Kontaktirajte nas danas i zakažite termin!

U servis je uključeno:

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.

Otvori chat
Pozdrav 👋
Kako Vam možemo pomoći ?