Akcija 20% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Vozilo Vam slabije koči ?

Kočnice su jedan od najvažnijih sustava automobila, a njihova ispravnost je od ključne važnosti za sigurnost vožnje. U Auto Power Centru nudimo širok spektar usluga vezanih uz kočioni sustav vašeg automobila.

Što nudimo:

 • Zamjena kočionih diskova i pločica: To je najčešći popravak kočionih sustava. Vrijeme isticanja kočionih diskova i pločica varira ovisno o modelu automobila i načinu vožnje, ali u prosjeku se zamjenjuju na svakih 40.000 do 80.000 kilometara.
 • Zamjena kočionog ulja: Kočiono ulje prenosi tlak s pedale kočnice na kočione čeljusti. Važno je redovito mijenjati kočiono ulje, kako bi se osiguralo da kočioni sustav ispravno funkcionira.
 • Popravak kočionih čeljusti: Kočione čeljusti su mehanički dijelovi koji stišću kočione pločice uz diskove. Vremenom mogu postati istrošene ili oštećene i potrebno ih je popraviti ili zamijeniti.
 • Zamjena ručne kočnice: Ručna kočnica se koristi za parkiranje automobila i kao rezervni sustav kočenja u slučaju kvara glavne kočnice.
 • Zamjena kočionog cilindra: Kočioni cilindar je dio koji pretvara tlak kočionog ulja u mehaničku silu koja stišće kočione pločice.
 • Dijagnostika kočionog sustava: U Auto Power Centru nudimo i dijagnostiku kočionog sustava kako bismo utvrdili da li postoji neki problem i što je potrebno učiniti za njegovu sanaciju.

Zašto odabrati Auto Power Centar za servis kočnica?

 • Iskusni mehaničari: Naši mehaničari imaju višegodišnje iskustvo u radu s kočionim sustavima svih vrsta automobila.
 • Moderna oprema: Koristimo najmoderniju opremu za dijagnosticiranje i popravak kočionih sustava.
 • Kvalitetni dijelovi: Koristimo isključivo originalne ili vrhunske zamjenske dijelove.
 • Konkurentne cijene: Nudimo konkurentne cijene za sve usluge vezane uz kočioni sustav.
 • Garancija: Na sve radove dajemo garanciju.

Kako nas kontaktirati:

Ako želite zakazati termin za servis kočnica, možete nas kontaktirati telefonom na 091/222-3490.

Sigurnost je na prvom mjestu! Ne zaboravite redovito servisirati kočioni sustav vašeg automobila u Auto Power Centru.

Kočnica je jedan od najvažnijih sustava automobila. Ima najvažniju ulogu na našem vozilu – zaustaviti ga u što kaćem vremenu. Da bi to mogla ispuniti, moramo redovito održavati kočioni sustav koji je poprilično složen. Na vozilu se nalaze dvije vrste kočnica: radnu i parkirnu (ručnu) koćnicu.

Radna kočnica je ona na koju djelujemo nogom te tako usporavamo ili zaustavljamo vozilo. Pritiskom pedale kočnice pokrećemo složeni proces djelovanja niz mehaničkih i električnih elemenata koji će nam sigurno zaustaviti ili usporiti vozilo.

Da bi taj proces bio što učinkovitiji, potrebno je redovito kontrolirati i održavati kočioni sustav. Najčešći popravci vezani uz kočioni sustav su izmjene kočionih diskova i kočionih obloga. Osim toga, potrebno je kontrolirati i kvalitetu kočionog ulja koje vrši pritisak pomoću glavnog kočionog cilindra, preko hidraulične pumpe ABS sustava, sve do kočionih čeljusti koje izravno djeluju na zaustavljanje vozila.

Ako sumnjate u ispravnost kočionog sustava na vašem vozilu, kontaktirajte nas u Auto power centru.

Što točno nudimo:

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.

Otvori chat
Pozdrav 👋
Kako Vam možemo pomoći ?