Akcija 30% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Vozilo Vam slabije koči?

Kočnica je jedan od najvažnijih sustava automobila. Ima najvažniju ulogu na našem vozilu – zaustaviti ga u što kaćem vremenu. Da bi to mogla ispuniti, moramo redovito održavati kočioni sustav koji je poprilično složen. Na vozilu se nalaze dvije vrste kočnica: radnu i parkirnu (ručnu) koćnicu.

Radna kočnica je ona na koju djelujemo nogom te tako usporavamo ili zaustavljamo vozilo. Pritiskom pedale kočnice pokrećemo složeni proces djelovanja niz mehaničkih i električnih elemenata koji će nam sigurno zaustaviti ili usporiti vozilo.

Da bi taj proces bio što učinkovitiji, potrebno je redovito kontrolirati i održavati kočioni sustav. Najčešći popravci vezani uz kočioni sustav su izmjene kočionih diskova i kočionih obloga. Osim toga, potrebno je kontrolirati i kvalitetu kočionog ulja koje vrši pritisak pomoću glavnog kočionog cilindra, preko hidraulične pumpe ABS sustava, sve do kočionih čeljusti koje izravno djeluju na zaustavljanje vozila.

Ako sumnjate u ispravnost kočionog sustava na vašem vozilu, kontaktirajte nas u Auto power centru.

Što točno nudimo:

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.