Akcija 20% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Mi ćemo za Vas odraditi popravak, osiguranje i tehnički pregled vozila!

Nudimo sveobuhvatanu uslugu popravka, tehničkog pregleda i osiguranja vozila. Raspon usluga za održavanje Vašeg vozila u vrhunskoj formi, uključujući:

  • Popravak vozila: Imamo tim iskusnih mehaničara koji mogu popraviti bilo koji tip vozila, od automobila i kombia do  kampera. Koristimo samo visokokvalitetne dijelove i materijale kako bismo osigurali da je Vaše vozilo popravljeno prema originalnim specifikacijama.
  • Tehnički pregled: Možemo vam pomoći zakazati i obaviti tehnički pregled brzo i jednostavno. Uvjerit ćemo se da je Vaše vozilo u skladu sa svim sigurnosnim standardima kako biste izbjegli bilo kakve kazne ili novčane kazne.
  • Osiguranje vozila: Možemo vam pomoći pronaći pravu policu osiguranja koja odgovara Vašim potrebama i proračunu. Nudimo razne opcije pokrića koje će vas zaštititi od financijskog gubitka u slučaju nesreće ili krađe.

Zašto Auto Power Centar odabrati?

Predani smo pružanju našim klijentima najbolje moguće usluge. 

Nudimo:

  • Praktično: Možemo doći k vama ili možete dovesti svoje vozilo k nama. Nudimo fleksibilno zakazivanje kako biste mogli popraviti svoje vozilo kada vam je zgodno.
  • Kvaliteta: Koristimo samo visokokvalitetne dijelove i materijale kako bismo osigurali da je vaše vozilo popravljeno prema originalnim specifikacijama.
  • Stručnost: Naš tim iskusnih mehaničara ima znanje i vještine za popravak bilo kojeg tipa vozila.
  • Kvalitet usluge: Predani smo pružanju našim klijentima izvrsnu uslugu. Uvijek ćemo odgovoriti na vaša pitanja i držati vas informiranima o popravku vašeg vozila.

Kontaktirajte nas danas

Ako tražite pouzdan i pristupačan servis za popravak, tehnički pregled i osiguranje vozila, kontaktirajte nas danas. Sretni bismo bili pomoći vam da svoje vozilo održavate u vrhunskoj formi i zaštitite ga od neočekivanog.

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.

Otvori chat
Pozdrav 👋
Kako Vam možemo pomoći ?