Akcija 30% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Autolakiranje i limarija

Nudimo profesionalne usluge lakiranja i limarije za Vaše vozilo. Bez obzira na stanje ili oštećenje, naš tim stručnjaka će obnoviti i očistiti Vaš automobil, vraćajući mu izgled kao novom.

Lakiranje vašeg vozila značajno povećava njegovu vrijednost, te mu pruža zaštitu od sunca, vjetra i drugih utjecaja iz okoline. Mi koristimo najbolje proizvode i tehnike za lakiranje, a naši radnici su vješti u primjeni istih, osiguravajući Vam visoku kvalitetu rezultata.

Limarija, s druge strane, obuhvaća popravak oštećenih dijelova vozila, poput sudara ili udaraca. Naš tim će u potpunosti vratiti funkcionalnost i izgled vašeg automobila, koristeći najbolje alate i tehnike.

Ukoliko tražite uslugu lakiranja ili limarije za svoje vozilo, slobodno nas kontaktirajte. Mi smo tu da Vam pomognemo u obnovi izgleda vašeg automobila, te mu pružimo zaštitu za dugi niz godina.

Što točno nudimo:

slika-2-1024x766nOVOOOOOOOOOOOOOOOO-1024x855

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.