Akcija 20% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Pjeskarenje, lakiranje, antikorozivne zaštite

Auto Power centar također ima uslugu pjeskarenja, lakiranja i antikorozivne zaštite kako bi pružio svojim klijentima još jednu razinu kvalitete i zaštite za njihove automobile.

  1. Pjeskarenje: Proces pjeskarenja uključuje uklanjanje starog sloja laka sa automobila i pripremanje površine za novi sloj laka. Ovo omogućava uklanjanje bilo kakvih ogrebotina, udara ili druge štete na površini automobila.

  2. Lakiranje: Nakon što je automobil pravilno pripremljen, novi sloj laka se nanosi kako bi se postigao sjajan i nov izgled. Ovo također pomaže u zaštiti boje i površine od daljnje štete.

  3. Antikorozivna zaštita: Antikorozivna zaštita je konačni korak u procesu i štiti automobil od korozije i oštećenja uzrokovanog vremenskim uvjetima. Ova zaštita pomaže u produljenju životnog vijeka automobila i njegovom održavanju u dobrom stanju.

Usluga pjeskarenja, lakiranja i antikorozivne zaštite pruža potpunu zaštitu i održavanje izgleda vašeg automobila. Auto Power centar se trudi pružiti najbolju uslugu i kvalitetu svojim klijentima i ovom uslugom još jednom dokazuje svoju posvećenost. Obratite nam se za više informacija o ovom jedinstvenom paketu usluga.

Što točno nudimo:

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.

Otvori chat
Pozdrav 👋
Kako Vam možemo pomoći ?