Akcija 20% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Autodijagnostika: brzo i precizno dijagnosticiranje kvarova na vozilu.

Auto Power Centru nudimo kompletnu uslugu dijagnostike automobila kako bismo identificirali bilo kakve probleme i sigurali da vaše vozilo radi glatko i sigurno.

Naši iskusni mehaničari koriste najmoderniju opremu za dijagnostiku kako bi utvrdili:

 • Probleme sa motorom
 • Probleme sa menjačem
 • Električne greške
 • Probleme sa kočionim sistemom
 • I više!

Šta možete očekivati od naše usluge dijagnostike:

 • Brza i efikasna usluga: Identificiraćemo probleme brzo i efikasno kako ne biste gubili dragoceno vrijeme.
 • Precizne informacije: Dostat ćete detaljne informacije o stanju vašeg vozila i potrebnim popravkama.
 • Transparentne cijene: Prije bilo kakvih popravki, dobit ćete transparentnu procjenu troškova.
 • Saveti stručnjaka: Naši mehaničari će vam dati savjete o tome kako održati vaše vozilo u vrhunskom stanju.

Zašto odabrati Auto Power Centar za dijagnostiku vozila?

 • Iskustvo: Imamo godina iskustva u pružanju kvalitetnih usluga dijagnostike automobila.
 • Stručnjaci: Naši suradnici su iskusni i kvalificirani mehaničari.
 • Moderna oprema: Koristimo najmoderniju opremu za dijagnostiku kako bismo bili sigurni da su identificirani svi problemi.
 • Poštena usluga: Pružamo poštenu i transparentnu uslugu.

 

Redoviti dijagnostički testovi mogu otkriti probleme s vašim vozilom prije nego što dođe do skupih popravaka, ili još gore, ostanete na cesti uslijed kvara. I dok mnogi misle da su dijagnostički testovi potrebni samo kada se upali kontrolno svjetlo, postoji mnogo razloga za proaktivan pristup održavanju automobila.

Što uključuje auto dijagnostika?

Od kompletnog tehnološkog napretka u automobilskom sektoru tijekom posljednjeg desetljeća, jedan od najkorisnijih za potrošače i automehaničare je informatizacija dijelova automobila. Zahvaljujući ugrađenim procesorima, mikročipovima i senzorima, pomoću alata za dijagnostiku automobila brzo i precizno lociramo problematična područja na vozilu.

Koje dijelove vozila možemo testirati?

Dijagnostički testovi mogu otkriti probleme unutar automobila, mjenjača, ispušnog sustava, kočnica i drugih glavnih komponenti, kao i probleme s performansama s mlaznikom za gorivo, protokom zraka i rashladnom tekućinom, zavojnicama paljenja i gasom.

Međutim, uobičajena zabluda o dijagnostičkim testovima automobila je da serviseri mogu pomoću alata za čitanje koda utvrditi točan problem koji je pokrenuo svjetlo kontrolnog motora. U stvarnosti, taj kod mehaničaru govori koji su parametri motora izvan raspona, ali ne opisuje uzrok problema. Naši automehaničari u Auto power centru koriste svoje iskustvo i stručnost za dijagnosticiranje osnovnog problema.

Kakve su prednosti auto dijagnostike?

Prije pojave dijagnostičkih testova prepoznavanje problema bilo je dugotrajno i skupo, posebno imajući u vidu da su vlasnici svoje automobile dovodili kod mehaničara samo zbog nemogućnosti paljenja auta ili drugih teških kvarova. Sada računalni dijelovi automobila mogu otkriti probleme mnogo prije nego što uzrokuju kvar. Dijagnostički alati također mogu provjeriti računalni sustav automobila za obavijesti proizvođača i pohranjivanje podataka o povijesti automobila, dajući serviserima cjelovitu sliku kako bi obavili najbolji mogući popravak.

Koliko često moram napraviti dijagnostiku vozila?

Ne morate čekati da se upali kontrolno svjetlo kako biste otišli na dijagnostički test automobila. Ako čujete ili osjećate da nešto nije u redu, mehaničari mogu koristiti dijagnostičko testiranje kako bi otkrili problem. Međutim, mnogi serviseri preporučuju odvesti vozilo barem jednom godišnje na dijagnostičku provjeru, što će otkriti manje probleme koji se ne vide i ne čuju (a koji neće pokrenuti svjetlo kontrolnog motora).

Dijagnostičko testiranje je također koristan alat prilikom provjere kupnje polovnog automobila. I privatni i profesionalni prodavači automobila trebali bi pristati na dijagnostički test prije nego što se obvežete na kupnju. Ako ne žele pristati na takvo testiranje, to je znak da biste trebali odustati od kupnje.

 

Rezervirajte termin za dijagnozu vozila danas!

Kontaktirajte nas danas kako biste rezervirali termin za dijagnostiku vašeg vozila. Budemo se radovali što ćemo vam pomoći da vaše vozilo radi glatko i sigurno.

Što uključuje auto dijagnostika?

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.

Otvori chat
Pozdrav 👋
Kako Vam možemo pomoći ?