Akcija 20% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Ugradnja motora u sva vozila - Auto Power Centar

Dobrodošli u Auto Power Centar, vaš pouzdani partner za sve potrebe vezane uz ugradnju motora. Naša stručnost i predanost kvaliteti čine nas liderima u automobilskoj industriji. Bez obzira na vrstu vašeg vozila, naš tim stručnjaka spreman je pružiti vam vrhunsku uslugu.

Zašto odabrati Auto Power Centar za ugradnju motora?

Iskustvo i stručnost: S dugogodišnjim iskustvom u automehanici, naši mehaničari su osposobljeni za sve aspekte ugradnje motora. Od standardnih popravaka do složenih zamjena motora, naš tim osigurava da vaše vozilo radi besprijekorno.

Kvalitetni dijelovi: Koristimo samo najkvalitetnije motore i dijelove, jamčeći dugotrajnost i pouzdanost vašeg vozila. Suradnja s renomiranim proizvođačima osigurava da svaki ugrađeni motor zadovoljava najviše standarde.

Povoljni uvjeti: Naše cijene su konkurentne i prilagođene potrebama naših klijenata. Pružamo transparentne procjene troškova bez skrivenih naknada, omogućujući vam da unaprijed znate što možete očekivati.

Garancija na rad: Svaki motor koji ugradimo dolazi s garancijom, što vam pruža dodatnu sigurnost i mir. Naš cilj je da vaša vožnja bude bezbrižna i bez problema.

Proces ugradnje motora

 1. Dijagnostika i procjena: Prvi korak je detaljna dijagnostika vašeg vozila kako bismo utvrdili točno stanje motora. Naši mehaničari koriste naprednu opremu za preciznu analizu i procjenu.

 2. Izbor pravog motora: Na temelju dijagnostike, preporučit ćemo odgovarajući motor za vaše vozilo. Bilo da se radi o zamjeni postojećeg motora ili ugradnji novog, pružamo vam sve potrebne informacije za donošenje odluke.

 3. Profesionalna ugradnja: Naši mehaničari pažljivo će ukloniti stari motor i ugraditi novi, koristeći najnovije tehnike i alate. Svaki korak u procesu pažljivo je izveden kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost i sigurnost.

 4. Testiranje i kontrola kvalitete: Nakon ugradnje, svaki motor prolazi kroz rigorozne testove kako bismo se uvjerili da je sve u savršenom stanju. Naša kontrola kvalitete jamči da je vaše vozilo spremno za sigurnu vožnju.

Dodatne Usluge kod Ugradnje Motora

 1. Izmjena ulja i filtera: Prilikom ugradnje novog motora, bitno je osigurati da ulje i filteri budu novi i odgovarajući za optimalan rad motora. Naši mehaničari koriste visokokvalitetna ulja i filtere kako bi vaš motor radio glatko i efikasno.

 2. Provjera i zamjena rashladne tekućine: Osiguravanje da vaš motor ima odgovarajuću količinu i vrstu rashladne tekućine ključno je za sprječavanje pregrijavanja i održavanje optimalne radne temperature.

 3. Podešavanje i provjera električnih sustava: Uključuje provjeru i podešavanje električnih komponenti, kao što su senzori, svjećice i baterija, kako bi se osigurala pravilna funkcionalnost novog motora.

 4. Zamjena zupčastog i kanalnog remena: Ako je zupčasti ili kanalni remen star ili istrošen, preporučujemo njegovu zamjenu kako bi se spriječili eventualni problemi u radu motora.

 5. Provjera i zamjena pumpe za gorivo: Osiguravanje da pumpa za gorivo ispravno radi ključno je za stabilan dotok goriva u motor. Po potrebi, zamijenit ćemo pumpu za gorivo kako bismo osigurali optimalan rad motora.

 6. Provjera ispušnog sustava: Ispravan ispušni sustav ključan je za efikasan rad motora i smanjenje emisije štetnih plinova. Provjeravamo ispušni sustav i po potrebi vršimo popravke ili zamjene.

 7. Provjera i zamjena brtvi: Provjeravamo sve brtve na motoru kako bismo spriječili eventualne curenje tekućina i ulja. Zamjenjujemo sve istrošene ili oštećene brtve kako bismo osigurali besprijekoran rad motora.

 8. Izmjena i balansiranje kotača: Nakon ugradnje motora, provjeravamo stanje kotača i po potrebi vršimo izmjenu i balansiranje kako bi vozilo sigurno i udobno vozilo.

 9. Provjera i podešavanje kočionog sustava: Kočioni sustav je ključan za sigurnost. Provjeravamo sve komponente kočionog sustava i po potrebi vršimo zamjenu diskova, pločica ili kočione tekućine.

 10. Zamjena ili popravak ispušnog sustava: Osim provjere, nudimo i zamjenu ili popravak cijelog ispušnog sustava kako bi motor radio tiše i učinkovitije te smanjio emisiju štetnih plinova.

 11. Provjera i zamjena mjenjača: Osiguravamo da mjenjač radi besprijekorno uz novi motor, te po potrebi vršimo zamjenu ili popravak mjenjača.

 12. Kontrola i servis klime uređaja: Ako vaš automobil ima neispravan sustav klime uređaja, nudimo uslugu ugradnje ili popravka kako bi vaša vožnja bila ugodnija.

 13. Kompletna provjera i servis ovjesa: Provjeravamo sve dijelove ovjesa i po potrebi vršimo zamjenu amortizera, opruga i ostalih dijelova kako bi vožnja bila sigurna i udobna.

 14. Zaštita podvozja od korozije: Pružamo uslugu zaštite od korozije kako bi vaš novi motor i ostali dijelovi automobila bili zaštićeni od hrđe i dugotrajno očuvani.

 15. Kompletna unutarnja i vanjska estetika: Nakon ugradnje motora, nudimo usluge detaljnog čišćenja i obnove unutrašnjosti vozila, kao i vanjske estetike uključujući poliranje, nanošenje zaštitnih premaza i popravke karoserije.

 16. Provjera i zamjena svih tekućina u vozilu: Osiguravamo da sve tekućine u vozilu, uključujući tekućine za servo upravljač, kočnice, hladnjak i mjenjač, budu na optimalnoj razini i odgovarajuće kvalitete.

Kontaktirajte nas

Ako vam je potrebna profesionalna i pouzdana usluga ugradnje motora, ne tražite dalje. Auto Power Centar je tu da vam pomogne! Kontaktirajte nas danas putem telefona ili posjetite naš servis kako biste saznali više o našim uslugama i zakazali termin.

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.

Otvori chat
Pozdrav 👋
Kako Vam možemo pomoći ?