Akcija 20% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Reparacija i ugradnja turbopunjača - brzo, pouzdano i uz povoljne cijene!

Problemi s turbopunjačom? Vratimo motoru svježinu!

Turbopunjača je ključni element modernog automobila, ali poput svakog drugog dijela, i ona može otkazati. Ako primjetujete gubitak snage, povećanu potrošnju goriva ili neobične zvukove iz motora, možda je vrijeme za servisiranje turbopunjače.

Naš servis nudi kompletno rješenje za sve vaše probleme s turbopunjačom:

  • Stručna dijagnoza: Naši iskusni mehaničari će precizno utvrditi problem s vašom turbopunjačom uz pomoć najmodernije opreme.
  • Popravka ili zamjena: Ukoliko se turbopunjača može popraviti, bit će popravljena uz upotrebu kvalitetnih dijelova. U slučaju potrebe, nudimo i zamjenu nove ili generalno renovirane turbopunjače.
  • Profesionalna ugradnja: Po završenim radovima, stručno ćemo ugraditi turbopunjaču natrag u vaše vozilo, osiguravši optimalne performanse.

Prednosti odabira našeg servisa:

  • Brza i efikasna usluga: Zbog toga što cijenimo vaše vrijeme, pobrinut ćemo da vaš automobil što prije napusti naš servis popravljen i spreman za nove kilometre.
  • Iskusni mehaničari: Naši suradnici su visokoobrazovani stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom rada na turbopunjačama svih vrsta vozila.
  • Kvalitetni dijelovi: Za popravke koristimo isključivo originalne ili vrlo kvalitetne zamjenske dijelove priznatih proizvođača.
  • Konkurentne cijene: Nuđamo vam usluge po najpovoljnijim cijenama na tržištu

Redovitim servisom i pravovremenom reparacijom turbopunjača osiguravate optimalne performanse vozila, smanjujete potrošnju goriva i produžujete vijek trajanja motora. Naši mehaničari u Auto Power Centru pružit će vam vrhunsku uslugu i pažnju na detalje, osiguravajući da vaš turbopunjač radi besprijekorno.

Rezervirajte svoj termin danas i osigurajte vrhunski servis za vaš turbopunjač. Rezervirajte ovdje.

Povjerite svoje vozilo stručnjacima u Auto Power Centru i uživajte u sigurnoj i pouzdanoj vožnji!

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.

Otvori chat
Pozdrav 👋
Kako Vam možemo pomoći ?