Akcija 20% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Zamjena zupčastog i kanalnog remena 20% na dijelove

Veliki servis: Briga o motoru i pogonskom sustavu vašeg automobila

Dok potpuni veliki servis obuhvaća širok spektar usluga održavanja, kod nas u Auto Power Centru nudimo i pojedinačne pakete kao što je ovaj veliki servis za motor i pogonski sustav, koji se fokusira na vitalne dijelove za glatko i učinkovito funkcioniranje vašeg automobila.

Što je uključeno u ovaj veliki servis?

Zamjena set zupčastog remena:

Zupčasti remen povezuje bregasto i koljenasto vratilo, usklađujući njihovu rotaciju i omogućavajući pravilno otvaranje i zatvaranje ventila za optimalne performanse motora. Redovita zamjena seta zupčastog remena (obično na svakih 5 do 7 godina ili prema preporuci proizvođača) je ključna za sprečavanje ozbiljnog oštećenja motora u slučaju pucanja remena. Ovaj set obično uključuje novi zupčasti remen, natezač remena, vodnu pumpu i potrebne brtve.

Dijelovi:

 • Zupčasti remen: Glavni remen koji povezuje bregasto i koljenasto vratilo.
 • Natezač remena: Automatski ili poluautomatski napinje zupčasti remen.
 • Vodena pumpa: Pumpe hladnu tekućinu kroz motorno hlađenje.
 • Brtve: Zatvrdne spojeve i sprječavaju curenja.

Zamjena seta kanalnog remena:

Kanalni remen pokreće različite pomoćne dijelove motora, kao što su alternator, klima kompresor i pumpa za servo upravljanje. Redovita zamjena seta kanalnog remena (obično na svakih 80.000 do 100.000 kilometara ili prema preporuci proizvođača) pomaže u održavanju optimalnih performansi ovih komponenti i sprečava njihovo prekomjerno trošenje. Ovaj set obično uključuje novi kanalni remen, natezač remena i potrebne brtve.

Dijelovi:

 • Kanalni remen: Pokreće dodatne dijelove motora.
 • Natezač remena: Odžava pravilnu napetost remena.
 • Brtve: Zatvrdne spojeve i sprječavaju curenja.

Prednosti velikog servisa za motor i pogonski sustav u Auto Power Centru:

 • Iskustvo: Naši mehaničari su posebno obučeni za zamjenu setova remena i imaju dugogodišnje iskustvo u radu s raznim modelima automobila.
 • Kvaliteta: Koristimo samo dijelove vrhunske kvalitete od renomiranih proizvođača kako bismo osigurali dugotrajnost i optimalne performanse vašeg automobila.
 • Garancija: Pružamo garanciju na sve naše usluge, uključujući zamjenu setova remena.
 • Konkurentne cijene: Nudimo konkurentne cijene za sve naše usluge.

Zašto je važno redovito servisirati set zupčastog i kanalnog remena?

Redovita zamjena setova remena je ključna za:

 • Sprečavanje kvara motora: Pucanje zupčastog remena može dovesti do ozbiljne štete na motoru, što rezultira skupim popravcima.
 • Održavanje optimalnih performansi: Istrošeni ili oštećeni remeni mogu utjecati na performanse motora, otežavajući pokretanje, smanjujući snagu i povećavajući potrošnju goriva.
 • Mir i sigurnost: Znanje da su remeni redovito zamjenjeni daje vam mir i sigurnost na cesti, bez brige o potencijalnom kvaru.

Kontaktirajte nas danas u Auto Power Centru i zakažite termin za veliki servis motora i pogonskog sustava!

U servis je uključeno:

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.

Otvori chat
Pozdrav 👋
Kako Vam možemo pomoći ?