Akcija 20% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Mali servis automobila: Osiguranje besprijekornog rada Vašeg automobila

Mali servis automobila je osnovna usluga koja je neophodna za održavanje Vašeg vozila u besprijekornom radnom stanju. Redovito održavanje malog servisa pomaže u sprječavanju kvarova, poboljšava pouzdanost i produžuje životni vijek automobila.

Što uključuje mali servis?

Sadržaj malog servisa može se razlikovati ovisno o modelu automobila i preporukama proizvođača, ali obično uključuje sljedeće komponente:

  • Filter ulja: osigurava čistoću motornog ulja koje podmazuje motor vašeg automobila. Tijekom vremena, ulje se prlja i gubi svoje mazive osobine. Redovita zamjena filtera ulja uklanja nečistoće, produžava vijek trajanja motora i poboljšava njegovu učinkovitost.
  • Filter zraka: osigurava da čist zrak ulazi u motor Vašeg automobila. Zagađen zrak može oštetiti motor i smanjiti snagu i učinkovitost goriva.
  • Filter goriva: uklanja nečistoće iz goriva prije nego što ono uđe u motor. Zagađeno gorivo može oštetiti motor i otežati pokretanje automobila.
  • Filter kabine: čisti zrak koji ulazi u kabinu Vašeg automobila i sprječava da prašina, pelud i drugi alergeni zagađuju Vaš prostor za vožnju.
  • Motorno ulje: Motorno ulje podmazuje i rashlađuje motor Vašeg automobila. Važno je koristiti vrstu ulja koju preporučuje proizvođač Vašeg automobila i mijenjati ga prema uputama.

Prednosti redovitog malog servisa

Redovito održavanje malog servisa može donijeti mnoge prednosti, uključujući:

  • Poboljšana pouzdanost: Mali servis pomaže u sprječavanju kvarova i problema s autom, što znači da možete biti sigurni da će Vaše vozilo pouzdano raditi kada Vam je potrebno.
  • Poboljšana učinkovitost goriva: Dobro održavan automobil radi efikasnije i troši manje goriva.
  • Produžen životni vijek automobila: Redovito održavanje pomaže u produženju životnog vijeka Vašeg automobila i održavanju njegove vrijednosti.
  • Smanjeni troškovi održavanja: Sprječavanje problema s autom kroz redovito održavanje može dugoročno uštedjeti novac.
  • Sigurnost: Dobro održavan automobil je sigurniji automobil. Redovito održavanje pomaže u osiguravanju da sve komponente automobila rade ispravno i da nisu oštećene.

Kada trebate obaviti mali servis?

Preporučuje se da mali servis obavljate na svakih 10.000 do 20.000 kilometara, ili češće ako vozite u zahtjevnim uvjetima. Također biste trebali obaviti mali servis prije putovanja na duže relacije.

U Auto Power Centru nudimo stručnu i pouzdanu uslugu malog servisa za sve modele automobila. Naši iskusni mehaničari koriste samo vrhunske dijelove i materijale kako bi osigurali da Vaše vozilo dobije najbolju moguću njegu.

Uzimamo u obzir sve Vaše potrebe i nudimo Vam konkurentne cijene i iskrenu uslugu. Također Vam nudimo udobnu čekionicu i besplatan Wi-Fi dok čekate da se Vaš automobil usluži.

Kontaktirajte nas danas i zakažite termin za mali servis Vašeg automobila.

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.

Otvori chat
Pozdrav 👋
Kako Vam možemo pomoći ?