Akcija 20% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Servis i punjenje klime uređaja Auto Power Centra

Kad temperature porastu, a vama treba osvježenje u automobilu, Auto Power Centar je tu da vam pomogne! Nudimo kompletnu uslugu održavanja i popravke klima uređaja za sve tipove automobila.

Ugodna vožnja: Šta uključuje naša usluga?

  • Punjenje klime: Klima uređaj gubi učinkovitost tijekom vremena zbog prirodnog isparavanja plina. Naši iskusni mehaničari brzo i efikasno napune vaš klima uređaj preciznom količinom odgovarajućem plinom.
  • Dezinfekcija klime: Neugodni mirisi i bakterije mogu se nahraniti u ventilacijskom sustavu automobila. Dezinfekcija koju pružamo eliminira ove probleme i osigurava svjež i čist zrak u autu.
  • Servis klime: Redovni servis klime produžuje njegov vijek trajanja i optimalnu učinkovitost. Naši mehaničari provjeravaju sve komponente, identificiraju potencijalne probleme i preporučuju mjere za njihovo otklanjanje.
  • Popravke klime: U slučaju kvara bilo koje komponente klima uređaja, naši iskusni mehaničari obavljaju popravke kako bi ponovo funkcionirao odlično i učinkovito.

Prednosti Auto Power Centra:

  • Hladnoća po mjeri: Koristimo najnovije aparate za precizno punjenje klime odgovarajućom količinom hladiva za optimalne performanse.
  • Dišite lako: Dezinfekcija koju pružamo eliminira bakterije i neprijetne mirise, osiguravajući zdrav i čist zrak u vozilu.
  • Preventiva je sve: Redovni servis koji nudimo produžuje životni vek vašeg klima uređaja i štedi vam novac na budućim popravkama.
  • Iskustvo i znanje: Naši mehaničari imaju višegodišnje iskustvo u servisiranju i popravci klima uređaja svih maraka automobila.
  • Originalni dijelovi: Za sve zamjene koristimo originalne dijeleve ili vrhunske zamjenske dijeleve najvišeg kvaliteta.

Uživajte u hladnoj vožnji!

Usluge koje nudimo za auto klimu:

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.

Otvori chat
Pozdrav 👋
Kako Vam možemo pomoći ?