Akcija 20% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Kompleksan Servis Ovjesa za Optimalne Performanse Vašeg Vozila

Ovjes automobila ključan je za udobnost i sigurnost vožnje, a redovito održavanje i servis ovjesa neophodni su za optimalne performanse vozila. U Auto Power Centru nudimo sveobuhvatne usluge servisa ovjesa, uključujući dijagnostiku, popravak i zamjenu svih dijelova ovjesa.

Naše Usluge Ovjesa:

  1. Dijagnostika Ovjesa: Naši iskusni mehaničari koriste napredne metode dijagnostike kako bi precizno identificirali probleme s ovjesom vašeg vozila.

  2. Zamjena Amortizera i Opruga: Amortizeri i opruge igraju ključnu ulogu u apsorpciji udaraca i osiguravanju glatke vožnje. Nudimo profesionalnu zamjenu ovih komponenti kako bi vaše vozilo bilo sigurno i udobno za vožnju.

  3. Popravak i Zamjena Kuglastih Zglobova: Kuglasti zglobovi su vitalni za upravljivost vozila. Naši mehaničari će osigurati da su svi zglobovi u ispravnom stanju ili će ih po potrebi zamijeniti.

  4. Zamjena Stabilizatora i Spone: Stabilizatori i spone pomažu u održavanju ravnoteže vozila. Brinemo se za njihovu zamjenu i popravak kako bi se spriječilo ljuljanje i održala stabilnost tijekom vožnje.

  5. Servis i Zamjena Ležajeva Kotača: Ležajevi kotača osiguravaju glatko okretanje kotača i sprečavaju prekomjerno trenje. Nudimo servis i zamjenu ležajeva kako bi se produžio vijek trajanja kotača i osigurala sigurna vožnja.

Zašto Odabrati Auto Power Centar za Servis Ovjesa?

  • Iskusni Mehaničari: Naši stručnjaci imaju dugogodišnje iskustvo u održavanju i popravku ovjesa za sve vrste vozila.
  • Kvalitetni Dijelovi: Koristimo samo najkvalitetnije dijelove kako bismo osigurali dugotrajne rezultate.
  • Brza i Pouzdana Usluga: Pružamo efikasnu uslugu kako bi vaše vozilo bilo brzo spremno za cestu.

Rezervirajte Svoj Termin Danas

Ne čekajte da problemi s ovjesom postanu veći. Rezervirajte svoj termin za servis ovjesa u Auto Power Centru danas i osigurajte optimalne performanse i sigurnost vašeg vozila.

📅 Rezervirajte termin

Povezane Usluge

Održavanje ovjesa ključno je za sigurnost i udobnost vašeg vozila. Posjetite nas u Auto Power Centru za vrhunski servis ovjesa!

Što nudimo:

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.

Otvori chat
Pozdrav 👋
Kako Vam možemo pomoći ?