Akcija 20% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Autolakiranje

Auto Power Centar nudi usluge profesionalnog autolakiranja i limarije Vašeg automobila, felgi i drugih elemenata u Zagrebu i okolici.

Saznaj Više

Automehanika

Nudimo kvalitetnu uslugu automehanike za sve vrste automobila, od redovnog servisiranja do popravaka motora.

Saznaj Više

Vulkanizacija

Naš autoservis Vam također ima u ponudi vulkanizaciju montažu, demontažu, balansiranje, prodaju novih, rabljenih guma i hotel za gume.

Saznaj Više

shop location

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 13:00h

Zatvoreni na praznike i nedjeljom 

 

Rezervirajte termin

Partneri

Tražite servis kojem možete vjerovati ? Javite se

Usluge automehanike

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Usluge koje nudimo:

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.

Otvori chat
Pozdrav 👋
Kako Vam možemo pomoći ?