Akcija 30% popusta na set kvačila s zamašnjakom Nazovite za više detalja i zakažite svoju uslugu danas!

Brza i kvalitetna automehanička usluga

Nudimo kvalitetnu uslugu automehanike za sve vrste automobila. Mi smo tim stručnjaka koji su posvećeni pružanju najboljeg iskustva klijentima. Naši mehaničari su visoko obučeni i iskusni u svom poslu, a uz to koriste najmodernije alate i tehnologije kako bi osigurali da vaš automobil bude u top formi.

Mi razumijemo da su probleme sa automobilom izuzetno stresne i da može biti teško pronaći pouzdanog mehaničara koji će to ispraviti. Zato se mi trudimo da budemo najbolji u onome što radimo, kako bi olakšali svakodnevni život našim klijentima. Mi smo tu da vam pomognemo kada god vam je potrebna usluga mehaničara, bilo da se radi o velikom ili malom problemu sa vašim automobilom.

Mi također koristimo samo visokokvalitetne dijelove kako bi osigurali da vaš automobil bude ispravan i funkcionalan što duže vrijeme. Mi vam nećemo nikada preporučiti nešto što nije potrebno, već ćemo uvijek pružiti iskren i pošten savjet koji će vam pomoći da odlučite šta je najbolje za vaš automobil i vaš budžet.

Posjetite nas i uvjerite se u našu izvanrednu uslugu. Naše radno vrijeme je fleksibilno, tako da možemo prilagoditi termin prema vašem rasporedu. Javi se sada i zakažite termin, a mi ćemo se brinuti za ostalo. Mi želimo da budete zadovoljni sa našom uslugom i da nas ponovo kontaktirate u budućnosti kada vam bude potrebna usluga mehaničara.

Mi smo posvećeni pružanju najbolje usluge automehaničke, tako da možete biti sigurni da ćete biti zadovoljni sa našim radom. Pouzdajte se u nas i doživite razliku kvalitete i pažnje koju pružamo svakom klijentu.

Javite se i zakažite termin, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo!”

Usluge koje nudimo:

Auto-power-centar_auto-elektrika

Zašto odabrati Auto Power Centar

Preventivno održavanje, dijagnostičke usluge i popravci automobila u Sesvetama i okolici.

Auto power centar je autoservis smješten u Sesvetskom Kraljevcu koji nudi kompletnu uslugu za Vaš automobil i održavanje vozila u Zagrebu i zagrebačkom području s dosljednom uslugom i ljubaznim osobljem.

Ukoliko Vam je potreban automehaničar , autoelektričar , vulkanizer ili želite odraditi auto dijagnostiku kako bismo utvrdili kvar na Vašem vozilu. Naš stručni tim mehaničara s višegodišnjim iskustvom u servisiranju vozila stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

U Auto power centru u potpunosti smo usredotočeni na kupca te njegujemo individualiziran pristup prema klijentima kako bismo vam pomogli održati vozilo u vrhunskom stanju. Mi ćemo za Vas pribaviti sve potrebne rezervne dijelove, a naši mehaničari će sve ugraditi.

miner

Kontakt Info

Telefon: 091/222-3490
Email: [email protected]

event confirm

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 09:00 – 17:00h
Subota: 09:00 – 14:00h

shop location

Adresa servisa

Strojarska Cesta 10, Sesvetski Kraljevec 10361

Tražite pouzdano mjesto za održavanje vaših vozila? Rezervirajte termin

Imate pitanje ?

Rezervirajte termin za popravak svog automobila u Auto Power Centru i osigurajte se da ćete biti sigurni i učinkoviti na cesti. Kako bi rezervirali termin, potrebno je samo pozvati naš broj telefona ili poslati e-mail s detaljima o vozilu i željenom terminu.

Naši stručni mehaničari će biti spremni pružiti vam brzu i kvalitetnu uslugu. Rezerviranje termina omogućuje da budete sigurni da će vaš auto biti u dobrom stanju te da nećete morati čekati u dugim redovima. Rezervirajte svoj termin sada.